Toerclub Westfrisia  
Startpagina Rittenoverzicht button9 ritverslagen Nieuwsbrief Ledeninfo Fotocollage Weerpagina Links-Clips Contactpagina
 
  bericht-renners


 Ritten in 2018 
 

Ritverslag woensdag 18-04-2018

Verzamelen voor deze keer in de Horn te Lutjebroek, ik moest namelijk wat later door werken dan normaal. Nadat ik dat op de app had gezet waren er toch maar twee fietsers die deze middag op pad zijn gegaan. Max wilde wel een behoorlijke rit maken, dus zijn wij afgeweken van ons standaard route naar Lambertschaag.

Vanuit Lutjebroek over het fietspad richting Hoogkarspel waar wij op het viaduct bij de WFO even flik de kuiten aan het pesten waren, om daar met een bloedgang omhoog te fietsen en nog veel harder omlaag (dat was even kikken).

Door naar Zwaagdijk om via Nibik naar Wognum, stukje langs de A-C de Graaf, bij opmeer linksaf richting Heerhugowaard-noord vervolgens via een fietspad van 6 km naar Heerhugowaard-zuid te gaan. Daar zijn wij opgestoken bij mijn dochter waar wij hartelijk werden ontvangen en Max mocht een dubbel bestelling doen (koffie en water), na de koffie weer op pad via Ursem, de Goorn, Berkhout, Zwaag ,Westwoud en Hoogkarspel weer naar huis. Het enige wat een heel klein beetje tegenviel, de wind was gedraaid, dus ook op de terugweg tegen.

Max is natuurlijk weer door gefietst naar Andijk, en volgens mij met een dikke 89 km op de teller. Heel fijn gefietst dank zij Max.

Sportieve groet Jaap Swart.
------------------------------
  pijl-boven


ntfu-logo
Wielersportbond
NTFU Nieuws
Mijn NTFU
Schadeformulier
Clubinformatie
Lees meer
Routebeschrijving  
Lid worden
Het Weer
Buienradar
Windkracht
Temperatuur